Har du en lille kedelig brødrast liggende, så kan denne rast hurtigt blive til lækre hjemmelavede brødcroutoner. Brødcroutoner kan pifte enhver salat op eller put dem i din varme suppe.
Ingredienser:
- 1/2 flutes
- 1/2 dl olivenolie el. kokosolie
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk tørret basilikum
- 1 tsk knust koriander
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Brødet skæres i små tern
Kom olien i en kold pande sammen med krydderierne
Riv hvidløg på dit lille rivejern, og kom det i panden også.
Vend tingene sammen og kom brødtern i.
Stil panden over blusset ved middelvarme, og skru ned på svag varme, når det begynder at 'syde'.
Rist brødternene over svag varme indtil de begynder at tage farve og blive sprøde.
Smag til med salt.
Tips:
Olivenolie giver smag af olivenolie, hvor kokosolie har en mere neutral smag, der giver mere smag af de krydderier, du bruger.
Du kan også udskifte krydderierne helt efter smag.
Om opskriften er veganer afhænger selvfølgelig af, om der er mælk eller æg i brødet. Jeg bager selv brødet, og der er hverken mælk eller æg i, derfor tillader jeg mig at kalde opskriften veganer.
Lækker og dejlig nemt - er lige til og smager fantastisk.
SvarSletVi har brugt Paprika, oregano, salt og hvidløg til at krydre med.