Denne chokoladekage er nem og lækker.
Den er et sikkert hit, hver gang der kommer gæster, og det hele bliver altid spist!
Ingredienser:
- 200 g Smør (stuetemperatur)
- 225 g Sukker
- 3 stk æg (delte)
- 180 g Hvedemel
- 35 g Kokosmel
- 45 g Kakao
- 2 tsk Bagepulver
- 2 tsk Vaniljesukker
- 3 dl Kaffefløde (el. mælk)
Glasur:
- 200 g Flormelis
- 20 g Kakao
- 3 spsk vand (kogende)
Fremgangsmåde:
Rør smør og sukker godt sammen til en jævn masse, og rør æggeblommerne i én af gangen.
Bland vanilje, bagepulver og kakao i melet, og sigt det ned i smørblandingen.
Bland kokosmel og kaffefløde (el. mælk) i dejen.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen til sidst.
Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm) og bag kagen ved 200 grader i 30 - 35 minutter.
Fordel glasuren over den helt kolde kage.
Tips:
Dejen kan godt bages i muffin-forme i stedet for bradepande.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.