fredag den 28. januar 2011

Miss A's chokoladekage


Denne chokoladekage er nem og lækker.
Den er et sikkert hit, hver gang der kommer gæster, og det hele bliver altid spist!

Ingredienser:

  • 200 g Smør (stuetemperatur)
  • 225 g Sukker
  • 3 stk æg (delte)
  • 180 g Hvedemel
  • 35 g Kokosmel
  • 45 g Kakao
  • 2 tsk Bagepulver
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 3 dl Kaffefløde (el. mælk)

Glasur:

  • 200 g Flormelis
  • 20 g Kakao
  • 3 spsk vand (kogende)


Fremgangsmåde:

Rør smør og sukker godt sammen til en jævn masse, og rør æggeblommerne i én af gangen.

Bland vanilje, bagepulver og kakao i melet, og sigt det ned i smørblandingen.

Bland kokosmel og kaffefløde (el. mælk) i dejen.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen til sidst.

Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm) og bag kagen ved 200 grader i 30 - 35 minutter.

Fordel glasuren over den helt kolde kage.


Tips:
Dejen kan godt bages i muffin-forme i stedet for bradepande.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...