mandag den 31. januar 2011

SoupaNatural - anmeldelse

Anmeldelse af:


SoupaNatural
Skt. Peders Stræde 31
1453 København K
32 13 17 35
www.SoupaNatural.dk

Bedømmelse:
Hjerter: <3 <3 <3 <3
Smiley: Helt glad (siden 09/2010)
Økologi: Alt er økologisk

Oplevelsen:
Det var mandag morgen, jeg var ude med et par veninder. Vi skulle hygge og snakke om livet. Vi plejer bare at drikke noget varmt, men denne gang havde vi besluttet, at vi ville have lidt at spise - også var det jo oplagt at få TWO FOR ONE brugt.

SoupaNatural er et lille sted, og når man ser det udefra, så ser det ikke ud af meget. Men når da jeg kom indenfor blev jeg positivt overrasket, stedet var småt og hyggeligt. Der var totalt retro genbrugsmøbler over hele linien, menuen står skrevet på en stor tavle med flotte farver og skrifte og pigetoilettet var malet fuldstændig lilla.

Da vi kom kl. 11.00 var stedet helt tomt, vi startede med to cafe latte og en te, og fandt os et hyggelig bord med lædersofaer helt inde i hjørnet. Der gik ikke lang tid for snakken var godt i gang, både teen og kaffen var god, der var ekstra varmt vand med til teen og vi kunne vælge mellem minimælk og sødmælk til vores latte.

Al vores snak og den pirrende duft af suppe, der bredte sig over hele det lille sted, gav hurtigt stor appetit. Så vi gik op for at bestille hver vores suppe, det blev til tre forskellige: "sort bønne", "tomat" og "flammende gris". Jeg fik tomatsuppen og fik tilføjet lidt creme fraiche. Til hver portion suppe hørte der friskbagt groft brød, smør og persille på suppen efter ønske. Der var desuden gratis vand at drikke til suppen.Vi var alle tre meget tilfredse med vores supper hver især, og der var faktisk nærmest ro, da vi begyndte at spise. Min tomatsuppe var god og smagfuld, og brødet var friskt og sprødt, veninderne komplimenterede også deres supper. Snakken blev dog hurtigt taget op igen - vi er vel en snakkeklub :)

Vores tjener var en sød og hjælpson fyr, der havde stor forståelse for vores ønske at betale billigst muligt. Så vi kom udelukkende til at betale for den dyreste og den billigste suppe. Regningen blev på 190 kr for os alle tre (incl. kaffe og te), så vi delte regningen ligeligt mellem os, og kom derfor af med lige omkring 60 kr hver. Hvilket jeg vil kalde billigt for både suppe, vand og kaffe.

Anmeldelse:
Jeg faldt pladask for stemningen og hyggen i SoupaNaturals lokaler, og maden var god og 100% økologisk, derfor giver jeg SoupaNatural 4 ud af 5 hjerter.

Stedet charme er en stor del af oplevelsen, det er møblerne, farverne og personalet, der giver denne charme. Der sad enlige med deres computere, tætsiddende par og engelsktalende veninder, og alle så ud til at hygge sig. Den ene tjener slog sit hoved på en meget lavthængende bjælke, det er nok et lidt farligt arbejdsmijlø.

Min suppe smagte rigtig godt, portionen havde en meget passende størrelse, selv om jeg kun havde valgt en lille portion. Jeg blev helt passende mæt. Brødet var skønt, dejligt friskbagt og en fornøjelse at spise. Fra de andre piger hørte jeg, at suppen "sort bønne" smagte godt, og at suppen "flammende gris" var stærk og gav varmen.

Et minus er, at tjenerne ikke rigtig kom ud mellem bordene. Når vi ville bestille noget, måtte vi selv op til baren for at bestille det. Det kunne også være rart, hvis vi var blevet spurgt, om vores suppe smagte os. Men når det så er sagt, så var tjenerne søde og venlige, når vi henvendte os til dem.  

2 kommentarer:

 1. Lyder som et spændende sted at besøge, ærgeligt at mit nærtstående Københavner-besøg er så kort, jeg tror jeg har materiale nok til flere måneder i Kbh :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Det er helt sikkert et skønt sted, der er et besøg værd. Men jeg håber da, at du får en dejlig københavner-tur med dejlige oplevelser.

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...