lørdag den 29. januar 2011

Sunde knækbrød



Disse sunde knækbrød er super nemme at lave. De er så rare at have til at stå i en kagedåse, så jeg lige kan snuppe mig et stykke knækbrød, når den lille sult melder sig.

Ingredienser:

  • 1 dl Sesamfrø
  • 1 dl Hørfrø
  • 1 dl 5-kornsflager (el. almindelige havregryn)
  • 1 dl Solsikkekerner
  • 1 dl Græskarkerner
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 tsk Salt
  • 3 dl Mel (gerne halvt fuldkornsspelt og halvt hvedemel)
  • 2 dl Vand
  • 1 dl Olivenolie



Fremgangsmåde:

Alle ingredienser blandes til en lind dej.

Dejen opdeles i tre lige store portioner.

Dejen rulles tyndt ud mellem to stykker bagepapir.

Skiverne ridses op inden bagning - så er det let at knække dem fra hinanden efter bagning.

Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader 15 - 20 minutter.

Lad dem køle ned efter bagning, knæk dem fra hinanden og læg dem i en kagedåse.

Tips:

De er også lækre med hjemmelavet humus på. Se min opskrift på hjemmelavet humus ved at klikke her.

1 kommentar:

  1. Tak fordi du deler! Jeg skulle bage knækbrød og opdagede så lige mine kikærter, så nu prøver jeg en humus også. Jeg ved jeg er kræsen med humus, så håber den bliver god :-).

    SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...