tirsdag den 8. februar 2011

Løbetur i stormvejrDer har været storm over Danmark i nat - den værste storm i 6 år siger de. Jeg startede dagen med en løbetur i den aftagende storm. Jeg holder meget af at løbe, men turen i dag var helt særlig. Det er noget helt fantastisk over, når naturen sætter sine stærke kræfter i spil.

Så det blev til 5 km ned over Amager Strandpark stik modvind den ene halvdel af turen og medvind for resten. Det var selvfølgelig modvind på vej hjem.

Det var en fantastisk tur - vinden, solen, der dukkede op efter stormen og vandet, der stadig stod i høje voldsomme bølger. Min krop, der arbejder både med og mod naturen. Min adrenalin pumpede fuldstændig, og jeg var helt høj, da jeg kom hjem.

Findes der nogen mere fantastisk måde at starte dagen på?Løbetur i stormvejr
- det er bare sådan god overskrift!

Det er bare en præcis beskrivelse af mit liv lige nu. Det har været op ad bakke i lang tid - sygdom og arbejdsløshed. Men der er ikke andet at gøre end at kæmpe videre.

Kunsten er vel at være lykkelig i modvind :)


2 kommentarer:

 1. Da jeg kunne løbe, gad jeg ikke, jeg synes det var SÅ kedeligt. Jeg gjorde det dog af og til når jeg kom træt hjem om aftenen efter arbejde, for at få blæst hovedet igennem. Nu hvor jeg ikke kan (pga min sygdom), vil jeg bare SÅ gerne løbe!!

  Jeg kan næsten blive helt høj af at høre andre tale om det sus det giver, at arbejde kroppen rigtig igennem - det savner jeg SÅ meget.....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej Birthe.

  Ja, jeg skal helt sikkert være taknemmelig for, at jeg kan løbe. Det er jeg nu også, og jeg er taknemmelig for at det, jeg får ud af at løbe. Det er jo både træning, meditation, selvhealing og natur for fuld udblæsning.

  Jeg er ked af at høre, at du ikke kan løbe. Men jeg håber for dig, at du får samme glæde ved en anden hobby - her gætter jeg på din madlavning.

  Og du er velkommen til at mærke suset gennem min løbetur - jeg deler nemlig gerne ud af sus ;)

  Mvh Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...