onsdag den 16. marts 2011

To dejlige overraskelser


Da jeg kom hjem fra løbeturen i morges kunne jeg se, at der var en pakke i min postkasse. Så jeg skyndte mig op i bad, så jeg kunne kunne komme ned og tømme postkassen. Da jeg så kom op i min lejlighed igen fik jeg pakket pakken op, og i pakken var min premie fra Birthe (NewYorkerByHeart).

Birthe (NewYorkerByHeart) havde lavet en giveaway i anledning af, at hendes blog fyldte 5 år (se indlægget her). For at deltage skulle man skrive om et indledning, der har gjort indtryk på en, og om hvordan og hvornår man stødte ind i Birthe (NewYorkerByHeart). Så det gjorde jeg.

Ved den første udtrækning var det en Karen, som vandt. Men Karen har sukkersyge, og ville gerne lade bogen gå videre til én, som kunne få glæde af den. Det var jo så til mit held, for ved anden udtrækning var det mig, der vandt - Jahh :D

Da jeg så åbnede pakken, var der en lille hilsen fra Birthe (NewYorkerByHeart) på bogen, som jeg har valgt, at den skal blive siddende. Jeg synes, at det er vigtigt at huske, hvad man har tingene fra. Bogen er signeret af Mette Blomsterberg, som er forfatter til bogen.


I pakken var der desuden en lille overraskelse - chokolade :) Birthe (NewYorkerByHeart) havde kommet en fin chokoladebar i pakken til mig, en Butlers Irish Whiskey Truffle, som jeg selvfølgelig blev rigtig rigtig glad for at se.


Så nu vil jeg nyde en sen morgenmad, mens jeg sidder og bladrer min nye kogebog, og måske nyder et stykke chokolade til dessert. Morgenmaden står på en skål med blandet frisk frugt og rosiner, hertil en kop varm Pukka Kosttilskud.


Også har jeg lige en sidste ting at fortælle :)

Jeg er helt vild med orkideer, det er min 100% foretrukne blomst. Men desværre blomstrer de jo kun 2 gange om året. Jeg har flere orkideer i lejligheden, som jeg vander, passer og plejer. Men jeg har aldrig før prøvet, at nogle af mine orkideer nogensinde har blomstrer for anden gang i mit ejerskab.

Men nu er det sket én af mine orkideer er blomstret, og den første blomst er sprunget ud. Det er simpelhen så smuk og helt fantastisk.


10 kommentarer:

 1. HVor er du altså bare snyde-heldig ;-)
  Jeg ville rigtig gerne have den bog, den ser rigtg god ud:-)
  Tænk blomstrer en orkide virkelige KUN 2 gange om året. Så skal jeg da vidst være meget stolt min den lille gule, som har blomster det meste af tiden.
  Venlig hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Tillykke med den dejlige gave, Anita - og så endda signeret af Mette Blomsterberg, det er virkelig spændende! Din morgenmad ser sund og dejlig ud, og så er jeg meget imponeret over, at din orkidé blomstrer for anden gang! Det har jeg aldrig oplevet selv :-)

  SvarSlet
 3. Iiiih, hvor en dejlig overraskelse at komme hjem til. Og sikke en morgenmad; jeg synes altså nok at min blegner lidt i forhold til ;-)
  Orkideer er jeg også vild med. Hvor skønt at det er lykkedes dig at få den til at blomstre anden gang!

  SvarSlet
 4. Tillykke med bogen - hvor fint at Birhe lige havde gjort det endnu mere laekkert.

  Smuk orkidee og skoen morgenmad!

  Lise

  SvarSlet
 5. Åh nej, min forfærdelige håndskrift ud over hele nettet ;-)
  Desværre er min håndskrift blevet så grim, efter jeg er blevet syg - men jeg er glad for at bogen endelig nåede frem til dig...

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 6. Hej Miss Fruity :)

  Du kan også tro, at jeg er glad for det. Og meget taknemmelig for, at Karen gav gaven videre :)

  Ja, det må da være en fantastisk lille gul orkide, du har :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 7. Hej Madame :)

  Mange mange tak - du kan også tro, at jeg er glad for den :)

  Ja, det er altså lidt fantastisk men den orkide, og jeg må indrømme, at jeg er lidt stolt :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 8. Hej Eva :)

  Ja, det var skønt at komme hjem til :)

  Nu skal vi ikke til at måle morgenmad - det vigtige er jo, at man får noget, der er sundt og godt for kroppen :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 9. Hej Lise :)

  Mange tusinde tak - Ja, det var rigtig dejligt, at der var en ekstra gave inden i pakken - jeg følte mig SÅ heldig :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 10. Hej Birthe :)

  Tusinde tusinde tak for gaven. Jeg er simpelthen bare så glad for den :)

  Det skal du da ikke være ked af, jeg er utrolig glad for den lille hilsen, så jeg altid kan huske, hvor jeg har bogen fra :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...