onsdag den 2. marts 2011

Resultat af afstemning


Jeg har gennem en lille måned haft en afstemning på min profil. Denne afstemning udløb igår, og resultatet kan ses på billedet ovenfor.

Der er blevet afgivet 13 stemmer i alt, og her vil jeg gerne indrømme, at jeg selv har stemt 1 gang på "alle indlæg". Jeg ved også, at min kæreste har stemt 1 gang på "alle indlæg". Så det vil sige at uden disse to stemmer, så er der 2 som har stemt på "alle indlæg", og 9 som har stemt på "indlæg m. opskrifter".

Ud fra denne afstemning må jeg konkludere, at de læsere, som har været modige og søde nok til at stemme, i meget høj grad kommer og læser min blog på grund af opskrifterne.

Jeg er i tvivl om, hvad jeg skal gøre med denne viden. Jeg har meget på hjertet, og jeg ønsker, at der er plads til både opskrifter og hverdagsliv i min blog - men skal jeg lytte til mine læsere og undlade hverdagslivet?

En anden mulighed er at oprette to blogs, som eksempelvis Sabine og Eva. De har begge en blog kun med opskrifter, også har de endnu en blog, hvor der er mest hverdagsliv (og opskrifter en gang i mellem). Måske kunne det være løsningen, jeg ved det ikke.

Er der nogen, som har andre ideer?

4 kommentarer:

 1. Kære Anita,

  Jeg synes, du skal gøre, hvad du selv føler for. Det er dit univers! Selvfølgelig er det rart at have læsere, rigtig rart endda, men du skal primært blogge for din egen skyld, - så følger læserne også med, tror jeg :-)
  Stemte forøvrigt på alle indlæg, tror jeg nok :-)

  Kærligst
  Eva

  PS: Jeg synes det fungerer meget fint med to blogs, men har dog overvejet at lægge dem sammen under stjernestøv... nu må vi se!

  SvarSlet
 2. Hej Eva.

  Tak for din kommentar, den varmede rigtig meget :) Og tak for din stemme i afstemningen også.

  Du har ret, det er jo min blog, og læserne skal jo komme her fordi de har lyst. Men jeg vil jo også gerne anerkendes af læserne, og ud fra afstemningen, så anerkender læserne opskrifterne :-S

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 3. Hej Anita

  Jeg kan kun istemme mig Eva :-)

  Hånden på hjertet: blog fordi du har lyst til det og skriv det DU har lyst til at skrive om. Dem der kommer her for opskrifterne skimmer det andet. Dem der kommer her for det hele andet skimmer opskrifterne. Og så er vi nogen der gerne vil ha' det hele med. En blog skrevet fra hjertet er altid mere interessant at læse end en man kan fornemme der er skrevet for at tækkes læserenes gunst.

  Blog on! :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 4. Hej Malou.

  Mange tak for din kommentar.

  Jeg er rigtig glad for at høre, at du vil have det hele med. Jeg føler mig forstået gennem din kommentar, for det er jo det, jeg gør - altså skriver fra hjertet.

  Tak igen

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...