torsdag den 17. marts 2011

Sandwichbaguette m. moccarella og advocado


I aftes var jeg alene hjemme, og jeg havde lyst til at forkæle mig selv lidt til aftensmad. Jeg havde en rest af hjemmelavet flutes, så jeg besluttede at lave denne lækre sandwich. Og jeg vil gerne afsløre, at den var super lækker.

Det er altså ikke svært at få den rigtige caféstemning hjemme i stuen, og sådan en sandwich er altså noget mere fræk end rugbrødsmadder, som den plejer at stå på, når jeg spiser alene.

Ingredienser:
(1 stor sandwich)
  • 1 stk hjemmebagt durumflutes
  • 1 kugle moccarella
  • 1 stor håndfuld ruccola
  • 1/2 moden advocado
  • 5-6 cherrytomater
  • 1-2 spsk salat mayo el. sandwich spread


Fremgangsmåde:
Skær moccarella-kuglen i tynde skiver

Skær flutet over på langs, og læg moccarella-skiver på smørsiden af den øverste halvdel. Rist brødet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-15 min.

Tag den nederste halvdel ud først, og smør den med mayo el. sandwich spread.

Vask ruccola grundigt, og fordel det udover den nederste halvdel. Fordel de sidste skiver af moccarella ovenpå ruccolaen. Den halve advocado skrælles og skæres i tynde skiver, som fordeles ovenpå moccarellaen.

Cherrytomaterne skylles og skæres i kvarte, som toppes oven på advocadoen.

Nu tages den øverste halvdel af flutet ud af ovnen. Skær overdelen over i to, og stil de to stykker dekorativt over den nederste halvdel.

Spis sandwichen med det samme, mens osten og brødet er varmt.

Tips:
Hvis man er meget sulten kunne man have lavet nogle hjemmelavede kartoffelbåde til. Men jeg vil sige, at denne her fætter altså var rigeligt af mad til mig.

Man kan jo lave denne type af sandwich med præcist det indhold, som man hver især godt kan lide. Min er jo blot vegetar-versionen. Og den er altså slet ikke spor kedelig :)

Husk at nyde solskinnet - ligesom Cleo:
Igår var der jo et fantastisk solskin, der skinnede ind af vinduet. Og hvis der er nogen, som har glemt, hvordan det nu er, at man nyder sådan en omgang solskin. Ja, så vil Cleo da gerne lige opfriske hukommelsen..


10 kommentarer:

  1. Hej Anita, din sandwichbaguette ser bare så lækker ud - og sund samtidig :-) Sikke en skøn lille hund du har!

    SvarSlet
  2. Mmhmm. nammenam! Elsker avocado - og mozzerella! Men det er desværre nærmest umuligt at opdrive hernede :-( Spiser lige lidt med øjnene her...
    Tak for mad!

    SvarSlet
  3. WOW, det ser vel nok godt ud!!! :-D

    Din hun er bare så sød....

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  4. Hvad er det egentlig for en race Cleo hun er? :)

    /Lise

    SvarSlet
  5. Hej Madame :)

    Mange tak :)

    Hun er skøn, hun kan bare ikke lide at blive taget billeder af. Så jeg skal altid snyde mig til gode billeder - eksempelvis når hun sover :)

    De bedste hilsner fra
    Anita

    SvarSlet
  6. Hej Eva :)

    Velbekomme :)

    Uh, moccarella og advocado er nærmest de to vigtigste ting i mit køkken pt. Netop de to ting må være rigtig svære at undvære.

    De bedste hilsner fra
    Anita

    SvarSlet
  7. Hej Birthe :)

    Mange tak - du kan også tro, at hun er en sød lille en :)

    De bedste hilsner fra
    Anita

    SvarSlet
  8. Hej Lise B :)

    Dejligt at høre fra dig :)

    Cleo er en blanding. Hendes mor er Papillon og Shetland Sheepdog, og hendes for er Papillon og Chihuahua. Så hun er 1/2 Papillon, 1/4 Chihuahua og 1/4 Shetland Sheepdog.

    De bedste hilsner fra
    Anita

    SvarSlet
  9. Det ser super lækkert ud :-)

    /wwww.majasmad.blogspot.com

    SvarSlet
  10. Hej Maja ;)

    Tak, fordi du giver dig til kende her på min blog :)

    Du kan også bare tro, at den smagte super lækkert.

    De bedste hilsner fra
    Anita

    SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...