fredag den 4. marts 2011

Varm cacao og muffinforme


Det er fredag, og jeg er kommet hjem fra nogle enkelte gøremål. Jeg skulle blandt andet have en peberkværn og nogle nye muffinforme. Begge dele kan ses på billedet nedenfor...


Jeg er efterhånden ved at have en del forskellige muffinforme, men jeg ved ikke rigtigt, hvor jeg skal gøre af dem. Så de ligger bare allesammen i deres indpakning inde i et skab.

Er der nogen, som har en god idé til opbevaring af muffinforme?

Da jeg kom hjem fra mine gøremål, endte jeg i blogland. Jeg burde gå i gang med at skrive ansøgninger, men det er simpelhen så svært, når jeg har skrevet ansøgninger både igår og i foregårs. Men jeg har lavet mig en kop varm cacao, som jeg kan varme mig på og hygge mig med.

Bagefter er der jo ikke andet at gøre end at knibe ballerne sammen, også tænke på, at der jo er weekend i morgen.

Varm cacao m. fløde:

  • 1 kop varm mælk
  • 3 tsk cacaopulver (jeg bruger den gule med kaninen)
  • lidt pisket fløde


Mælken kommes i en gryde, cacaopulveret kommes i, og der røres rundt. Mælken opvarmes over svag varme - det må endelig ikke koge. Tag gryden af lige inden mælken koget, og kom den varme cacao op i en kop. Pynt med pisket fløde, og drys lidt cacaopulver på toppen.

God weekend til alle i blogland.

2 kommentarer:

  1. Lyder dejligt med varm cacao!
    Og apropos dårlig samvittighed, kan det være, at du bare skal give dig slev lov til at gå tidligt på weekend ;-)
    Du må i hvert fald ha' en rigtig god én af slagsen!
    Kh. Eva

    SvarSlet
  2. Åh Eva..

    Du aner ikke, hvor meget jeg har lyst til at kaste ansøgningerne væk. Men jeg har to, som har sidste ansøgningsfrist på mandag - så det er bare med at få dem overstået, så jeg sikke skal sidde med dem søndag!!

    Gos weekend til dig også :)

    SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...