lørdag den 2. april 2011

Krydsede fingre


Torsdag eftermiddag ringer min telefon, og jeg bliver inviteret til jobsamtale allerede om fredagen. Virksomheden, der ringede, er et anerkendt sted, hvor jeg rigtig gerne vil arbejde. Så jeg blev så uendeligt glad, da de ringede og inviterede mig til samtalen.

Så torsdagen gik med nerver og forberedelse. Det var først kl. 16.30 om fredagen, jeg skulle til samtalen, så begyndelsen på fredagen var svær at få til at gå. Så først var jeg ude at løbe ca. 8 km, så blev lejligheden støvsuget og badeværelset gjort rent. Da jeg var færdig med det, var der stadig længe til samtalen.

Men jeg fik da tiden til at gå, og samtalen gik godt. Jeg har en god fornemmelse, og kan ikke komme på noget, som jeg kunne have gjort anderledes. Så nu er der ikke andet at gøre end at vente på at høre, hvad tilbagemeldingen bliver.

Efter samtalen var det så heldigt, at min kæreste og jeg havde planlagt, at vi skulle ud at spise og i biografen bagefter. Maden og stedet var rigtig godt, og jeg vil blogge om dette snarest. I biografen så vi "Ritualet", som er en film om eksorsisme. Vil ikke falde i alles smag, men både min kæreste og jeg ELSKER gysere, så det var lige den rette film for os :) 

Det var en rigtig måde at fejre samtalen på.

Jeg takker ydmygt for de krydsede fingre, der var for mig - men må bede om, at de holdes krydset lidt endnu ;)

4 kommentarer:

 1. Spændende, krydser fingre :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Holder dem krydsede noget endnu, men det er lidt svært når jeg strikker :D
  Pøj pøj, håber det går godt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hej Birthe :)

  Tak fordi du har overskud til at krydse fingre for mig, jeg ved jo, at der er større ting, som fylder dit sind.

  De betyder rigtig meget.

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 4. Hej Lis :)

  Tak for dine krydsede fingre. Jeg kan godt se, at det kan være svært at krydse dem, mens du strikker. Men jeg er rigtig glad for, at du gør det alligevel :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...