torsdag den 7. april 2011

Restaurant SULT - anmeldelse

Anmeldelse af :

Restaurant SULT
Vognmagergade 8B
1120 København K
Tlf.: 33 74 34 17
www.sult.dk

Bedømmelse:
Hjerter: <3  <3  <3 <3
Smiley: Elite Smiley
Økologi: Få muligheder for at vælge økologi

Oplevelsen:
Det var fredag, og min kæreste og jeg havde planlagt en aften, hvor vi først skulle ud af spise, og derefter i biografen. Da jeg så pludselig blev kaldt til samtale samme fredag, så var det jo bare en perfekt måde at fejre samtalen på.

Jeg havde fundet Restaurant SULT i "Two for One"-bogen, og da jeg tjekkede hjemmesiden, faldt jeg for deres enkle menukort, der udstrålede kvalitet. Jeg spurgte min kæreste, om han var frisk, og det var han heldigvis. Så jeg ringede og bestilte bord.

Inden fik jeg to stk sms'er, der mindede om min bestilling. En havde været nok, da jeg bestilte bordet om torsdagen, men må jo alligevel indrømme, at det er en god service.

Da vi kom til stedet, var vi en halv time for tidligt på den. Men vi fik heldigvis lov til at komme ind alligevel. Vi blev taget i mod at to søde tjenere, en mandlig og en kvindelig. Vi kunne selv vælge bordet, da vi var de første, der kom. Så vi valgte et hyggeligt lille bord ved vinduet.

Den mandlige tjener nåede at komme og spørge to gange, inden ubeslutsomme mig havde bestemt sig. Men han var sød og charmerende, så det gjorde ikke så meget. Kæresten bestilte en burger, og jeg bestilte en sandwich med parmaskinke og artiskokcreme, hertil bestilte vi hver sin Søbogaard.Maden kom hurtigt, der var rigeligt af den og det smage virkelig godt. Café-mad af kvalitet og på højt niveau. Der var masser at snakke om, min samtale og hans uge på arbejdet, så tiden gik hurtigt i restauranten, hvor der var uendelig højt til loftet (bogstavelig talt). Vi hyggede, nød maden og tiden fik vældig hurtigt, så det føltes som om, at tiden var fløjet indtil vi skulle videre i biografen.

Anmeldelse:
Jeg var vild med SULT's lokaler, der var højt til loftet og smukt indrettet. Maden på cafékortet var af høj standard i forhold til andre caféer i indre København. Endelig var tjenerne super søde, smilende og servicemindede. Og derfor giver jeg Restaurant SULT fire ud af fem hjerter.

Stedets charme gjorde en hel masse, og der var mange andre mennesker, selvom det var ret tidligt for en fredag aften. Det var både studerende og middelaldrende, der sad rundt omkring i restauranten. I og med at vi havde "Two for One" var det kun en begrænset del af menukortet, vi kunne vælge i mellem, men vi var enige om, at vi bliver nødt til at komme igen og prøve resten af det spændende menukort.

Min sandwich var lækker, artiskokcremen var forrygende og brødet var perfekt ristet. Jeg synes, at portionen var lidt lille. Hvis jeg ikke skulle i biografen og have popcorn bagefter, så havde jeg ikke følt mig mæt nok. Min kæreste var dog tilfreds med størrelsen på sin portion, men der var også pomfritter til.

I forhold af at det var café-mad vi spiste, så lå priserne i den høje ende både 145kr for min sandwich og 145kr for min kærestes burger. Da vi havde "Two for One" betalte vi jo kun for den ene, så regningen blev på 205kr, som vi så rundede op til 250 kr. Det må siges at være en meget rimelig pris for to voksne med drikkevarer en fredag aften i indre København. Havde vi skulle give fuld pris, så havde jeg nok syntes, at det var lidt for dyrt i forhold til det mad vi fik.

Jeg vil slutte med et par rosende ord om betjeningen. Vores tjener, som var den mandlige, var sød og charmerende, og han kom jævnligt og tjekkede til os, uden at det på nogen måder blev for meget. Jeg er meget imponeret over betjeningen hos SULT.


6 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig god oplevelse - dejligt! Jeg ville nok synes, at en sandwich til 145 kroner er lidt for meget at betale, men til halv pris er det absolut i orden.
  Ha' en god aften, Anita!

  SvarSlet
 2. Det ser i hvert fald godt ud - og hyggeligt :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Tak for besøget!
  Det er sjovt at se endnu en TwoforOner :)

  SvarSlet
 4. Hej Madame ;)

  Ja, jeg synes også, at det ville være i overkanten, hvis vi ikke havde "Two for One". Men det er jo netop også det, der er smart ved "Two for One", at man kommer ud nogle steder, hvor man ellers ikke ville være kommet :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 5. Hej Birthe ;)

  Det smagte virkelig også godt, kan du tro :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet
 6. Hej Taste and Expierince :)

  Tak fordi du ville kigge forbi, og tak for din kommentar :)

  Det er meget rart at vide, at der også er andre, der blogger om det samme :)

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...