mandag den 11. juli 2011

Verdens bedste iskaffe


Igår aftes skulle min kæreste og jeg i biografen og se "Hanna". Inden filmen var vi lige et smut vi lige en tur på kaffebar, så vi kunne sludre lidt inden filmen. Vi gik på den kaffebar, der ligger lige ved siden af Vesterbro S-tog Station i KBH a og den hedder faktisk bare "Kaffebar".

Vi fik en iskaffe med vanilje - og hvilken iskaffe, den var simpelthen bare så god! Det er i sandhed den bedste iskaffe, jeg nogensinde har smagt med rigtig vaniljeis og det hele. Nam nam, det var virkelig en frydt, og jeg tror desværre let, at man kan gå hen og blive afhængig.

Jeg får ikke blogger så tit, men det går rigtig godt. Jeg er stadig meget glad for mit nye arbejde, og jeg er begyndt at få energien tilbage til at lave andre ting end at gå på arbejde og gå i seng. Så det er bare rigtig dejligt.

3 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med Is-kaffe, nam nam, sidder her og får abstinenser, men har heldigvis ingen is i fryseren :s.

  Det er rart at hører at alt kører godt for dig. Alle ved jo også at det er svært at få det hele til at fungere optimalt når man lige er startet i nyt arbejde. Så rart at du er ved at komme op og trække luft igen, som vi kan nyde godt af.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Den ser saftsusemig også lækker ud :-)
  Dejligt at høre, at du stadig er glad og tilfreds med det nye job - og ja, den første tid på nyt arbejde er altid lidt hård, men skønt at du er ved at have energi til andet spas igen - fx at blogge ;)

  SvarSlet
 3. Hvor ser den iskaffe da bare ondskabsfuld lækker ud - så er der pludselig irriterende langt over til den:-)

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...