onsdag den 27. april 2011

GIVEAWAY: Vind signeret udgave af bogen "Vild med vegetar" af Louisa Lorang


I anledningen af vejret og foråret, og i anledning af al den positive responds, som jeg har fået på bloggen, så har jeg besluttet af afholde en giveaway, hvor præmien er Louisa Lorangs kogebog "Vild med vegetar". Bogen er signeret af Louisa Lorang selv.

Konkurrencen vil løbe frem til den 15. maj 2011, hvor jeg vil trække en vinder blandt de deltagende. Jeg benytter en elektronisk udtrækker, som findes på nettet.

Louisa Lorang er kok, madskribent og deltidsvegetar. Du kender hende måske fra Go'morgen Danmark, hvor hun ofte dukker op eller fra Femina, hvor hun skriver nye opskrifter hver uge. Desuden skriver hun opskrifter til vegetar kassen hos Aarstiderne.dk.


Lidt forhistorie
Da jeg for en lille måneds tid siden opdagede at tallet på mine faste læsere lige så stille blev højere og højere, begyndte jeg at få lyst til at give lidt igen. Og da jeg selv vandt bogen "Forelsket i det søde liv" af Mette Blomsterberg i en giveaway, blev jeg blot bekræftet i, at jeg selv havde lyst til at give noget tilbage.

Jeg tænkte meget over, hvad jeg dog skulle give væk. Jeg ville jo gerne have, at det skulle være noget, jeg kunne være stolt af at give, men samtidig noget, som andre ville kunne bruge. Jeg har jo hang til vegetarmad og gode råvarer, og er faldet pladask for Louisa Lorangs madlavning. Jeg fandt ud af, at hun har en blog her på blogspot (louisalorang.blogspot.com), og en dag besluttede jeg mig for at prøve at skrive til hende, om hun ville signere en udgave af hendes bog "Vild med vegetar" til min kommende giveaway.

Nogle dage senere skete det fantastiske, at Louisa Lorang svarede. Hun var faktisk så glad for, at jeg havde skrevet, at hun gav mig den signerede bog, selvom jeg gerne ville betale for den. Og så var det endda lige præcist på min fødselsdag.

Konkurrencen
For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar i bunden af dette indlæg. Du kan deltage med op til tre lodder, angiv i din kommentar nedenfor, hvor mange lodder, du ønsker at deltage med.


 • 1. lod: Skriv et indlæg i din blog om, hvad mad betyder for dig + en kommentar m. link til dit indlæg.
 • 2. lod: Kommentar m. link + bliv fast læser (eller hvis du allerede er det)
 • 3. lod: Kommentar m. link + fast læser + Del min giveaway på din facebook eller twitter 

Min egen blog er blevet til i forbindelse med, at jeg har opdaget, hvor meget kosten betyder for både mit helbred og min daglige lykke. Du kan eventuelt læse mere om mit forhold til mad under indekset "Mig og mad". Jeg er nysgerrig efter, om andre også har oplevet denne forening mellem kost, helbred og lykke. Så deltage i denne giveaway ved at skrive lidt om, hvad mad betyder for dit liv og din lykke.

Jeg glæder mig til at høre om "dig og mad"
Et lille TAK
 - Jeg vil gerne sige kæmpe TAK til Louisa Lorang for ALT.
 - Tak til alle jer der læser med, det gør mig så uendelig glad, at I viser interesse for mit liv og min madlavning. 
 - Tak også til alle jer, der giver kommentere på mine indlæg, det betyder så meget for mig at høre, hvad I mener.
17 kommentarer:

 1. Uhhh jeg ELSKER giveaway og smider med det samme 2 lodder. Jeg er allerede fast læser, så må nøjes med 2 ;)

  Krydser fingre helt vildt hehe

  Hygge Luise

  SvarSlet
 2. Hej Anita, det er en rigtig spændende bog! Men jeg har over 150 kogebøger og vil give plads til, at en anden kan blive den heldige vinder.

  SvarSlet
 3. Sådan, jeg deltager med 3 lodder, og jeg har også henvist til din giveaway i mit indlæg her: http://kristinethorn.blogspot.com/2011/04/om-mad.html

  SvarSlet
 4. Jeg nupper 2 lodder :-) Det ligner en meget spændende bog.

  SvarSlet
 5. Jeg smider et indlæg i puljen- fint når jeg jo li idag har skrevet om mit forhold til mad:)

  SvarSlet
 6. Så nupper jeg lige et lod mere (3 ialt) For nu har jeg skrevet om mit forhold til mad og linket på den lille kage :)

  Hygge Luise

  SvarSlet
 7. 2 lodder til mig :D Er straks blevet fast læser, og har linket til din fine give away lige her: http://twitter.com/#!/bittent

  SvarSlet
 8. Hej Anita

  Så lige en henvisning til din blog, dette er mit første besøg herinde, spændende med vegetarretter dem står jeg ofte og mangler når jeg får gæster :-)
  Så den kogebog er lige noget for mig, jeg har smidt 2 lodder i puljen, da du får reklame på min face book profil. Hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Hej Anita,
  jeg er også ny her på bloggen. Som vegetar kender jeg den gode kogebog, men har indtil nu haft den til låns fra biblioteket. Jeg vil gerne deltage med 1 lod. Jeg linker også under "lodtrækninger" i min sidebar.
  Klem fra
  mette b

  SvarSlet
 10. Det er skisme for mange regler efter min smag :-D Men jeg har meldt mig som fast læser (det troede jeg at jeg allerede var, men opdagede i dag til min ærgelse at jeg ikke var. Det beklager jeg!). Jeg håber nu alligevel, at jeg kan deltage med et lille sølle lod :-) Kh Camilla

  SvarSlet
 11. Hej,
  Ja nu har jeg jo fulgt med på din blog i lang tid, så nu blev jeg fast læser, og vil gerne deltage i konkurrencen.

  SvarSlet
 12. Første gang jeg er forbi din fine blog, og så er der endda en konkurrence i gang med en fantastisk præmie, som jeg ville elske at eje. Og pudsigt nok har jeg lige i dag skrevet et indlæg om mig og mad, så opfylder dermed også reglerne til et enkelt lod:-) Prøver lige at gennemskue det med at blive fast læser, så jeg kan komme op på to, men når desværre ikke det tredje, da jeg hverken har Facebook eller Twitter (ja, den er god nok - har rent faktisk ikke en fb-profil).

  Glæder mig meget til at kigge rundt herinde og læse kommende, inspirerende indlæg.

  Kh., Malene

  PS: mit indlæg om mig og mad er at finde her:
  http://www.hjertemod.dk/2011/05/kick-ass/

  SvarSlet
 13. Uh jeg vil meget gerne være med :) Jeg er fast læser, as you know og har lavet en indlæg om min holdning til mad her: http://lisepaasu.blogspot.com/2011/05/mad.html

  /Lise

  SvarSlet
 14. Hej Anita

  Jeg vil gerne deltage med to lodder. Jeg er jo allerede fast læser og så smider jeg også et indlæg med i puljen:)
  http://tantegroen.blogspot.com/2011/05/mig-og-mad-giveaway-hos-liv-og-mad.html

  /Tante Grøn

  SvarSlet
 15. Jeg prøver også lige.
  Jeg er med på to lodder.

  http://mit-stuff.blogspot.com/2011/05/min-mad.html

  Knus Elsebeth

  SvarSlet
 16. Hej Anita.

  Lækker konkurrence! Jeg deltager med 2 lodder; har tilmeldt mig som fast læser og lagt en kommentar med link her: http://www.facebook.com/#!/pages/Madmusikmodeblogspotcom/106796896072463

  Der er desuden også giveaway på min blog: http://madmusikmode.blogspot.com/2011/05/konkurrence-vind-retro-ring-og-vintage.html

  /Tine
  www.madmusikmode.blogspot.com

  SvarSlet
 17. Hej Alle :)

  Tusinde tak for alle jeres komentarer.

  Jeg er super glad for, at der er så mange nye læserer, som har fundet til. Tak til jer.

  Tak for indlæg om liv og mad:
  Luise (den lille kage)
  Kristines Dilemma
  Miss Muffin
  Malene
  Lise B
  Tante Grøn
  Elisabeth M
  Tine D

  Hvor har det været spændende at læse om, hvad mad betyder for jer hver især. Tusinde tak fordi I ville dele.

  Endelig vil jeg sige tillykke til den heldige vinder Bitten T.

  De bedste hilsner fra
  Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...