lørdag den 5. februar 2011

Ingen ny computer i dag, men en kæmpestor bjørn i morgen

Jeg skulle lige nu være på vej til Fona i Glostrup for at hente en ny computer, men er lige blevet ringet op, at ham, som jeg skulle hente den hos er blevet kaldt hjem med sygt barn. Så jeg må vente til mandag med at få ny computer. Det er lidt noget øv - jeg havde jo sat mig op til, at det skulle være i dag.Den computer, jeg skal have, er en Macbook pro 13" (som på billedet). Jeg har nu en Mac Powerbook G4 12", som jeg købe første år på studiet, så den er nu ved at være 8 år gammel - det er altså godt gået for en bærbar computer. Men nu kan den heller ikke mere, så jeg skal have en ny mac. Og jeg glæder mig :)


Den kæmpestore bjørn
Lidt senere kommer min kæreste på besøg, vi skal spise god mad og hygge med en film i aften. I morgen skal vi i biografen kl. 10.00. Vi skal til forpremiere i Imperial på den nye danske animationsfilm "Den kæmpestore bjørn".Min kæreste har været med til at lave filmen, det er derfor, at vi skal med til forpremieren. Jeg glæder mig - sådan noget, har jeg ikke lige prøvet før. Min kæreste har modeleret figurerne i filmen, og det bliver spændende at se, hvor flot det hele er, når det kommer op på den store skærm i biografen.

Vi skal derind sammen med min kærestes far og faderens kæreste, og bagefter skal vi ud og have lidt frokost. Det bliver helt sikkert en hyggelig dag :)

Se traileren til "Den kæmpestore bjørn" her:2 kommentarer:

 1. Hejsa! Sikke en dejlg blog du har. Slet ikke misundelig på at du skal have en ny mac ;-) Hvor lækkert. Ville være blevet helt vild hvis jeg lige pludselig fik at vide at jeg ikke kunne hente den!!!!! Hvor spændende med den forpremiere. Arbejder kæresten kun med animation eller? Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
 2. Hej Tina.
  Tak for din kommentar - og tak for de søde ord :)
  Jeg skal hente computeren i dag, og glæder mig for vildt. Forpremieren gik rigtig godt, og jeg var SÅ stolt af min kæreste. Ja, det hedder '3D modeller', han er uddannet indenfor det, og arbejder med det fuldtid.
  Det glæder mig, at du har lyst til at følge min blog - håber, du har haft en god weekend også.
  Mvh Anita

  SvarSlet

Det vil glæde mig at høre, hvad du har på hjertet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...